Agenda i Notícies

Com ens inspirem a DQI

Jornades de testimonials 

Algunes Dones Que Inspiren explicaran qui són i com han arribat fins aquí. No parlem de negocis, sino de les emocions i experiències, personals i professionals, que ens han fet ser com som. 

Sessions de formació

Sessions de formació per a membres de la nostra comunitat. Diferents Dones Que Inspiren comparteixen amb nosaltres els seus coneixements per donar-nos eines i ajudar-nos a créixer, tant des del punt de vista personal com professional. 

Altres activitats

Sortides

Sessions de newtorking

Cafès inspiradors

Pròximes activitats

12 d'abril 2024 18h.

Jornada de Testimonials DQI

c. Almogàvers, 165 Barcelona

Jornada on diverses de les nostres sòcies ens expliquen vivències personals i experiències professionals, que les han fet ser qui son. 

Vine i  deixa't inspirar.  

abril 2024 15h.

Cafè inspirador

Trobada online

Una estona per presentar-nos i compartir qualsevol inquietud (personal o professional) i tant de bo que la trobadeta ajudi a resoldre-la!

Només 6 places. Inscripció prioritària per a sòcies.

15 d'abril 2024 14:30h.

Formació by DQI: 

Revisió i reciclatge de continguts amb IA

Sessió pràctica impartida per Núria Mañé, en la que revisarà en directe continguts de la vostra web o xarxes socials per saber com es poden millorar amb ChatGPT. 

Només 15 places. Inscripció prioritària per a sòcies. 

Notícies

2024

Jornada de testimonials a Barcelona

12 d'abril 2024

El divendres 16 d’abril va tenir lloc una nova Jornada de Testimonials de Dones que Inspiren a Barcelona Activa, concretament a l’Espai Lidera del Poble Nou. Va ser una trobada molt inspiradora i ens confirma un cop més el que es mou quan les dones ens compartim des del cor i ens obrim a expressar la pròpia vulnerabilitat, necessària per crear ponts interns i externs en una mateixa i amb les altres dones.

Les quatre dones que varen compartir el seu testimonial són sòcies de l’associació i és molt gratificant que les membres de Dones que Inspiren s’uneixin a la proposta de posar veu al camí recorregut, cada una des de la seva experiència de vida.

La Sandra Jurado Blanes ens va recordar que totes tenim una motxil·la personal i que l’autoconeixement li va entregar eines per aprendre a gestionar-la.

La Beti Costillas Pérez va impregnar l’espai de consciència i natura, transportant-nos a totes al Pedraforca i descobrint amb ella el regal que és escollir-nos viure conscients i presents cada dia. (Veure el seu testimonial aquí)

La Marta Marcos Roig  ens va regalar valentia i coratge al compartir les decisions importants que van fer-la escollir viure un camí amb llibertat.

La Gemma Nicolau Masso ens va donar pistes per viure amb vocació i sentit, en com deixar-nos guiar per les senyals que la vida ens entrega en cada instant.

Elles i les dones que varen unir-se a la jornada ens van inspirar a seguir creant espais segur on poder-nos obrir i posar paraules a moments vitals en els que totes ens hem vist reflexades o hem recordat el nostre propi valor.

Les Jornades Testimonials són un espai de trobada on les dones rebem i entreguem inspiració. Totes les vivències i experiències són el pont que ens mou a seguir avançant en el camí de lideratge femení per viure’ns cada dia més autèntiques i segures.

Nota: no tots els testimonials poden veure's en vídeo; cada sòcia té el dret de preferir no compartir-lo públicament. 

Ens entrevisten a Onda Cero, Nits de Ràdio

13 de març de 2024. 

ESCOLTA L'ENTREVISTA AQUÍ (a partir del minut 0:41:45)

Ens entrevisten a 100x100 Mujer a Gran Via Radio.

8 de març de 2024

ESCOLTA L'ENTREVISTA AQUÍ (a partir del minut 0:33:05)

Treballem en xarxa a Barcelona Activa

5 de febrer 2024

La nostra activitat es va incrementant. Hem tingut l'oportunitat de participar a una jornada de treball amb la regidora de Promoció Económica i Treball; Feminismes, igualtat i Memória histórica de l' Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil i les altres entitats allotjades al carrer Almogàvers, on duem a terme la majoria de les nostres activitats. 

La regidora va donar suport a les propostes que van anar sorgint i ens va fer extensiu el seu interés de construir un espai on, a part de les activitats pròpies de cada associació, també es pugui parlar d'economia en clau de gènere. 

Va ser una primera presa de contacte, molt interessant, en un ambient proper, de confiança i escolta activa. I també vam començar a teixir complicitats amb la resta d'entitats que, com nosaltres, treballen per i per a les dones: Asodame, Barcelona Women's Network, Dones en Xarxa, Dones Mentores, Dones pel Futur, G100 MAC Spain, Lean In Network Barcelona, WA4STEAM i Associació 50a50.

Jornada de testimonials a Gavà

24 de gener 2024

Les jornades de Testimonials de Dones Que Inspiren són una veritable font d'energia positiva. Diferents dones expliquen com han arribat a ser qui són i quines experiències les han marcat en la seva vida personal i professional. 

El 24 de gener vam tornar a crear màgia amb les aportacions de les nostres sòcies Bet Masallera, Martine Fernandez, Laura Vinagre i Rut Malràs. Vam conèixer que el somriure pot ser una eina potent i gratuïta per millorar l'autoestima i sortir d'un entorn de treball tòxic, vam entendre perquè és important mantenir la pròpia essència també dins el matrimoni, vam reivindicar el matriarcat i els referents que ens ajuden a créixer i vam aprendre a deixar anar la dependència emocional, a escollir-nos i a donar prioritat als nostres desitjos.

2023

Jornada DQI a Barcelona

Hem estrenat les activitats a Barcelona Activa amb una de les nostres jornades de testimonials. Com sempre, una experiència plena de màgia i sororitat. Quatre de les nostres sòcies van fer el pas per explicar la seva experiència vital i professional i cap d'elles ens va deixar indiferent. 

La Nàyade Navarro (amb molt d'accent a la primera a!) ens va parlar de les vulnerabilitats que l'han acompanyat al llarg de la seva vida i que l'han fet una persona única, com ho som cadascuna de nosaltres. 

L'Alexandra Planella ens va explicar quines són les tres decisions més importants de la seva vida, que va poder prendre quan va deixar d'escoltar el seu cervell i va començar a escoltar el seu cor.

La Gemma de Solà sempre ha pensat que homes i dones poden fer el mateix a la vida, perquè així la van educar. Però al llarg de la seva carrera com a enginyera, s'ha trobat persones (homes preferentment) que no pensen el mateix. 

La Glòria Mora forma part d'una familia plena de dones fortes, que han contribuit a fer d'ella la persona que és avui. Tenia una feina d'èxit (sigui el que sigui això de l'èxit) però un dia el seu cos va dir prou i va haver d'aturar-se. 

19 d'octubre de 2023

Primera Assemblea General DQI

19 d'octubre 2023

Ja som associació i 34 Dones Que Inspiren en formen part! Moltes gràcies a totes les que heu donat el pas. 

El passat 19 d'octubre vam celebrar la nostra primera assemblea general, que va aprovar per unanimitat la composició de la nova Junta:

L'acte també va servir per conèixer millor les diverses comissions de treball i les sòcies que en formen part. 

A més es va aprovar el pressupost de l'entitat per a l'exercici 2023 i 2024 i la quota de sòcia, que ha quedat fixada en 90€/any.

26 de setembre de 2023

Trobada amb dones mexicanes

26 de setembre 2023

1er Encuentro de Mujeres Líderes Mexicanas en Barcelona ELMEX 2023,

La sòcia Mariana Reyna impulsa aquesta iniciativa que fomenta trobades de dones líders hispanes per reforçar la presència de la dona en entorns interculturals. Van venir des de Mèxic i van passar uns dies a Barcelona, on vam fer una trobada molt inspiradora i vam començar una relació catalano-mexicana que no sabem fins on pot arribar. 

Muchas gracias por la visita!. Queda mucho por hacer hasta alcanzar un mundo realmente igual, pero lo haremos!

Escapada a Collbató

13 de maig 2023

Escapada de Dones Que Inspiren a Collbató. Cap de setmana inspirador per trobar-nos en persona i compartir experiències en un entorn natural únic.

Trobada de dones emprenedores a Esplugues

17 de gener 2023

 La presidenta de DQI, Marta Gimeno, participa a la trobada de dones emprenedores organitzada per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat 

2022

2021

2020

Suma't a nosaltres, inspira't i inspira a d'altres que ho necessitin! 

TU INSPIRES!