Xarxa de suport de dones d'arreu de Catalunya (i altres comunitats) on compartir experiències i coneixements per a la transformació personal i professional.

Qui pot ser una #donaqueinspira?

Tota dona disposada a compartir les seves experiències i coneixements vitals i professionals amb la resta de la comunitat de #donesqueinspiren i, així, poder inspirar a les companyes i, com no, ser inspirada.

Emprenedora, empresària, directiva, aturada, treballadora, freelance, jubilada, voluntària... DONA: T'esperem!

Quina és la nostra missió?

  1. Construir una xarxa de suport i de col·laboració professional i personal entre dones.

  2. Fomentar l’economia i autonomia femenines.

  3. Visibilitzar el talent femení.

  4. Contribuir activament a la igualtat real d'oportunitats independentment del sexe o gènere.

I com ho fem?

  • ​Compartint les experiències i coneixements de les dones de la xarxa dins la pròpia xarxa a favor de la transformació professional i personal de les integrants.

  • Creant accions i programes formatius i de suport (individual i grupals) per a la millora professional i personal, en clau de gènere.

  • Difonent públicament el bagatge professional i personal de les dones de la xarxa per convertir-les en referents per a altres persones.

  • Ideant i participant en accions de sensibilització social sobre equitat de gènere.

  • Creant nexes de comunicació, col·laboració i sinergies amb altres entitats públiques i privades que també treballin per a la igualtat d’oportunitats.

I per què ho fem?

​La pandèmia COVID del 2.020 va multiplicar els casos de dones desmotivades, apàtiques, esgotades... Però la "sobrecàrrega" femenina ve de lluny… Cal dir-ho, empoderar-se i crear solucions.

Nosaltres hem après a avançar! I TU TAMBÉ POTS AVANÇAR i aquí ens tens per compartir-te les nostres històries, experiències i col·laboració personal i professional.

El motor

Cadascuna de vosaltres sou el motor d'aquesta iniciativa, de la vostra pròpia transformació i de la que es produeix en les vides de les moltes dones a qui inspirem.

Volem reconèixer molt especialment l'esforç de les següents #donesqueinspiren que des del 2.020 han consolidat la seva responsabilitat i dedicació a l'associació:

La junta:

Marta Gimeno Robles

Promotora i Presidenta

Glòria Vàzquez Usle

Vicepresidenta i tresorera

Les Comissions de Treball:

Comunicació:

Eva Gabarrós

Cap de comissió

Isabel Castells

Videografia

Carmen Dacal

Testimonials

Ambaixadora Baix Llobregat: